Stichting De Noordzee – Directeur

Stichting De Noordzee Stichting De Noordzee (SDN) is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie, gevestigd in het centrum van Utrecht, die zich met hart en ziel inzet voor een schone en gezonde Noordzee. SDN is al 40 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Ze richten zich op vier doelen:… Read more »

DuurzaamInvesteren.nl – Senior Business Developers

DuurzaamInvesteren (DI) is sinds de lancering medio 2014 uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle online investeringsplatform voor duurzame investeringen en heeft tot op heden een investeringsvolume van meer dan EUR 100 miljoen gerealiseerd. DI richt zich op het verbinden van particuliere beleggers en organisaties die financiering nodig hebben ten behoeve van duurzame projecten, duurzame… Read more »

Lynxx – CEO

Lynxx is een adviesbureau gespecialiseerd in data-analyse voor internationale logistieke en mobiliteit bedrijven. Lynxx bevindt zich al meer dan een decennium midden in het Nederlandse Openbaar Vervoer-landschap. Zo analyseerde en visualiseerde Lynxx onder meer OV-chipkaartdata voor GVB, ontwikkelde het alle Exco dashboards voor ProRail en maakte vele dashboards voor NS. De afgelopen jaren ligt de… Read more »

Berghauser Pont Mediagroep – COO

Berghauser Pont staat voor professionals met een hart voor de publieke zaak. De kennisportals, boeken en cursussen staan garant voor het op kritische -en onafhankelijke wijze kennisnemen en bijdragen aan belangrijke maatschappelijke onderwerpen zoals onze leefomgeving, de energietransitie, de zorg, het sociale domein of het beschermen van data en privacy. Maandelijks bereiken zij meer dan… Read more »

Future Food Fund – Investment Manager

Future Food Fund is een EUR 12m seed capital fonds, opgericht en gefinancierd door 30 ondernemers. Deze ondernemers, voornamelijk met een achtergrond in food&agri en technologie, ambiëren om actief deel te nemen aan het fonds, niet alleen met geld maar ook met kennis, ervaring en netwerk. Future Food Fund richt zich op Nederlandse startups die… Read more »

TNO – Director Market Unit Circulaire Economie & Milieu

Verduurzaming is dé maatschappelijke uitdaging van deze tijd. Door klimaatverandering en een kritische visie op grondstofgebruik staat het onderwerp bij bedrijven en overheden hoog op de agenda. Als men in 2050 een volledig circulaire en duurzame economie wil bereiken, dan is het van belang dat materialen worden hergebruikt. Ook moet er gewerkt worden aan een… Read more »

IQCapital- Fondsmanager

IQCapital investeert risicokapitaal in innovatie technologische startups, scale-ups en volwassen innovatieve mkb-bedrijven. Financieel- en maatschappelijk rendement gaan hierbij hand in hand. IQCapital is een investeerder met een langetermijn focus, en daardoor kunnen ze investeren in ondernemingen met relevante technologieën die een positieve bijdrage leveren aan onze toekomst. IQCapital investeert in bedrijven die o.a. actief zijn… Read more »

Meridia – Nonexecutive chairperson of the board

Meridia is a social venture with the knowledge, expertise and technology to offer land mapping and land titling services at scale. Their mission is to secure land rights for land holders in rural and peri-urban areas as having land rights is a crucial step towards sustainable development in upcoming economies. Meridia was founded in 2015… Read more »

Eneco Ventures – Senior Investment Manager

Eneco Ventures streeft ernaar om de groei van nieuwe slimme en duurzame diensten binnen Eneco te versnellen door middel van samenwerking met en investeringen in jonge en innovatieve bedrijven. Belangrijke groeidomeinen zijn E-mobility, energiemanagement en energy-as-a-service. De positie Als Senior Investment Manager ben je binnen het investeringsteam actief bij zowel transacties als portfoliomanagement. De nadruk… Read more »

PureTerraVentures – Investment Director

PureTerra Ventures is a Water Technology Growth Fund, with a unique combination of global network, expertise in water technologies and resources to create impact and value in the fast-growing water industry. PureTerra Ventures looks for early stage water technologies that are poised to make a positive impact at a global level. The Fund invests from… Read more »